facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

Oproep aan oud-zorgprofessionals om zorgreservist te worden

november 10, 2023

Nationale Zorgreserve nodigt Limburgse oud-zorgprofessionals uit om deel te nemen aan het landelijke netwerk van zorgreservisten. Bijna 3.700 oud-zorgprofessionals hebben zich al aangemeld voor deze oproep. Het initiatief, dat drie jaar geleden ontstond tijdens de corona periode, verbindt hulpvragen en aanbod in de overbelaste zorgsector. 

Uit onderzoek blijkt dat 58% van de (oud-)medewerkers in zorg en welzijn de inzet van kennis en ervaring naast hun huidige baan of tijdens het pensioen belangrijk vindt. Ruim een derde doet dit ook, vooral gepensioneerden die het waarderen vanwege hun betekenisvolle bijdrage aan de maatschappij.

Het netwerk biedt paraatheid voor noodsituaties zoals pandemieën, klimaatrampen en medische zorg voor vluchtelingen. Oud-zorgprofessionals uit Limburg kunnen zich hier aanmelden

Meer info en ervaringsverhalen op de website.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay
  • Bron artikel: Extra Zorg Samen
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..