facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 28, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Iedereen verdient waardering!

november 10, 2023

Iedereen die wil werken verdient een plek op de arbeidsmarkt, zelfs met extra ondersteuning. Initiatieven die hieraan bijdragen, worden in 2024 opnieuw beloond met de Cedris Waarderingsprijs. 

Ondanks vele inspanningen om de arbeidsmarkt toegankelijk te maken, blijven waardevolle projecten vaak onzichtbaar. Cedris heeft daarom de Waarderingsprijs gecreëerd om deze initiatieven het podium te bieden dat ze verdienen.

De prijs omvat een cheque van €2.500,00 en een korte video voor publicitaire doeleinden. Winnaars genieten een jaar lang media-aandacht en zijn ambassadeurs van de inclusieve arbeidsmarkt.

Deelname staat open voor iedereen. Een deskundige jury beoordeelt inzendingen op duurzaam werk, ontwikkeling deelnemers, samenwerking, toekomstbestendigheid, en groeipotentie.

Aanmelden kan tot 1 december door het aanmeldformulier te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp "Cedris Waarderingsprijs 2024".

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Cedris
  • Bron artikel: Cedris
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws