facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 28, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Percussion Fantasy door De Peelklank Ysselsteyn

oktober 09, 2023

Percussie Ensemble van De Peelklank Ysselsteyn organiseerd Percussion Fantasy

Met optredens van Suzan Spreeuwenberg, Lennart Huijs en vele anderen.
Na de succesvolle uitvoeringen in 2006 en 2016 keert Percussion Fantasy weer terug. Op vrijdagavond 13, zaterdagavond 14, en zondagmiddag 15 oktober zal er wederom een gevarieerd en spectaculair slagwerk-programma uitgevoerd worden in De Smelehof te Ysselsteyn. In totaal zullen zo’n 50 muzikanten en zanger(essen) het podium betreden!
Niet alleen het Percussie Ensemble, maar ook de jeugdgroepen JES en JUMP zullen tijdens deze show hun muzikale bijdrage leveren. Het Percussie Ensemble zal bijgestaan worden door blazers van de fanfare, verschillende gastmuzikanten, zanger en zangeressen.
De zangeressen die op zullen treden zijn Isa Linders, Kim van Els, Emma Deters en Suzan Spreeuwenberg. Deze dames komen allen uit Ysselsteyn.
Isa Linders (20), Kim van Els (20) en Emma Deters (19) zijn drie meiden die al wat jaren aan de weg timmeren en al diverse malen in het Ysselsteynse hun vocalen hebben laten horen, nu dus ook tijdens Percussion Fantasy.
Suzan Spreeuwenberg (27) haar liefde voor het zingen is al op jonge leeftijd ontstaan en heeft zich in de loop der jaren verder ontwikkeld. Inmiddels kan ze het haar tweede baan noemen en is ze dankbaar voor alle mooie kansen en projecten die op haar pad komen. Jullie kunnen haar kennen als zangeres van de band Naachtwaerk en close harmony groep Outline. Daarnaast staat ze regelmatig met coverband Balloon op het podium, of zingt ze in een akoestische setting op bruiloftceremonies.
De zanger die op zal treden is Lennart Huijs uit Broekhuizen. Lennart (31) is een Nederlandse voormalige student, vuilnisman en zanger. In de regio Limburg bekend als de voormalige zanger van de Lottumse pop / rockcoverband 'Thirty Past Seven' en als zanger in het Nederlands / Belgische 'FOX' talentenjacht TV-programma 'The Band' (2017), vergelijkbaar met 'Idols' en 'The Voice', waar hij één van de finalisten was en won.
Combo bestaat uit Bas Jenneskens (toetsen), Daan Jeuken (gitaar) en Dolf Verbeek (bas)
De dirigenten zijn Guido Pouwels (Jump en Percussie Ensemble) en Wouter Janssen (JES)
Ook zin in een avondje entertainment, koop dan nu uw kaarten bij de Vitelia winkel Ysselsteyn of digitaal via percussionfantasy.eventgoose.com.
Het programma voor de vrijdagavond en zaterdagavond is een volledig programma en bedoeld voor bezoekers boven 12 jaar.
De zondagmiddag is een korter programma en speciaal bedoeld voor de basisschool jeugd. Toegang is dan ook gratis t/m 12 jaar. Ouders en andere belangstellenden kunnen kaartjes kopen bij de bovenstaande adressen.
Vrijdag en zaterdagavond aanvang 20.00 uur en  zondagmiddag aanvang 14.30uur.
Er zijn kosten aan verbonden

Aanvullende informatie

  • Bron foto: De Peelklank
  • Bron artikel: De Peelklank
Gepubliceerd in Nieuws