facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

Feestelijke opening MFA D'n Hoek

september 30, 2023

Op zaterdag 30 september vond de officiële opening plaats van de splinternieuwe Multifunctionele Accommodatie (MFA) D'n Hoek in Merselo. Binnen de muren van dit prachtige gebouw bevindt zich ook basisschool De Lier. De eer om dit gebouw feestelijk te openen was er voor burgemeester Michiel Uitdehaag, in het bijzijn van wethouder Daan Janssen.

Dit schitterende gebouw is het resultaat van onvermoeibare inzet en toewijding van velen binnen de gemeenschap. Het MFA D'n Hoek fungeert als thuisbasis voor diverse organisaties die zich richten op onderwijs, sport, sociale activiteiten en cultuur. Maar bovenal is het een ontmoetingsplaats voor de inwoners van Merselo.

Zondag 1 oktober biedt het MFA D'n Hoek een unieke gelegenheid voor het publiek om het gebouw te verkennen en deel te nemen aan verschillende activiteiten. Tussen 13.00 en 17.00 uur zijn bezoekers van harte welkom.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Omroep Venray
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..