facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

Peter Pubben uit Merselo ontvangt Koninklijke onderscheiding

september 30, 2023

Op zaterdag 30 september werd Peter Pubben (67 jaar) uit Merselo vereerd met de Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Michiel Uitdehaag tijdens de opening van MFA D'n Hoek in Merselo, in aanwezigheid van wethouder Daan Janssen.

Peter Pubben is al sinds 2003 voorzitter van de Stichting Gemeenschappelijke Accommodatie Merselo (GAM). Al meer dan 20 jaar brengt hij zijn bestuurlijke en organisatorische kennis in. Het resultaat? Merselo heeft nu een geweldig functionerend dorpshuis dat ook nog financieel gezond is.

Peter was ook lid van de werkgroep 'Gemeenschapshuizenoverleg Venray', waar hij een grote rol speelde in het verduurzamen van gemeenschapshuizen in de gemeente Venray (het 'Schoon door de Poort'-project). Hij zette zich eveneens in voor het 'Schoon door de Poort'-project in MFA Merselo, waar nu allerlei verenigingen, de basisschool en de inwoners samenkomen.

Peter Pubben heeft zich jarenlang ingezet voor het belang van het dorp en de leefbaarheid van Merselo. Hij wordt omschreven als een drijvende kracht, en zonder zijn inzet, kennis, geduld en durf zou het unieke dorpsgebouw nooit zijn gerealiseerd.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Rijksoverheid
  • Bron artikel: Gemeente Venray
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..