facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

Geef een jas, verwarm een hart

september 29, 2023

Gemeente Venray bundelt samen met alle Limburgse gemeenten, L1 en Stichting Samen voor Maastricht de krachten voor een warme winteractie.

Onder de noemer “Geef een jas, verwarm een Hart” worden van 2 tot en met 30 oktober warme winterjassen ingezameld voor inwoners die ze het hardst nodig hebben. Zo ook in de gemeente Venray.

Het initiatief is bedoeld om de saamhorigheid in de Limburgse gemeenschap te versterken en hulp te bieden aan diegene voor wie warme winterkleding niet vanzelfsprekend is. De actie zorgt ervoor dat mensen die dat nodig hebben, gratis een warme winterjas krijgen via meerdere lokale initiatieven. Elke gedoneerde jas krijgt op deze manier een tweede leven.

Inzamelpunten gemeente Venray

Alle schone, nette en goede winterjassen zijn welkom. Er is vooral grote behoefte aan kinderjassen. Uiteraard zijn ook dames- en herenjassen welkom.

U kunt de jassen van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur inleveren bij:

- 2Switch, Wilhelminastraat 35b in Venray

- Het sorteercentrum van 2Switch, Hulst 9a in Oostrum

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay
  • Bron artikel: Gemeente Venray
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..