facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 30, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Roojse Kels Live: Bijna Showtime!

september 13, 2023

Het is bijna zover! Op zaterdagavond 7 oktober brengt Schouwburg Venray een bijzonder evenement: "Rooyse Kels Live", een Top 2000 concert dat de sfeer van een radio-uitzending met een DJ ademt.

Een avond vol live muziek, verrassingen en gezelligheid. Uitgevoerd door diverse (gelegenheids-) duo’s, ensembles en koren, met zowel beginnende als ervaren zangers!

Roojse Kels

Sinds maart van dit jaar hebben mannen met en zonder podiumervaring uit Venray en omstreken, inmiddels bekend als de "Roojse Kels," onder begeleiding van de Jukebox Boys hard gewerkt om iets moois neer te zetten. Er treden diverse ensembles van binnen en buiten het Venrays Mannenkoor op.

Live optredens en Top 2000 hits

De artiesten brengen een breed scala van Top 2000 nummers ten gehore, van ballads tot rock, à capella of begeleid door een live band. Nummers als "Fields of Gold", "Somebody to Love", "Stairway to Heaven", "Uncharted" en nog veel meer worden met enthousiasme uitgevoerd. Als verrassing sommige zelfs in het Venrays dialect.

Jukebox Boys: twee spectaculaire intermezzo’s

De "Jukebox Boys” hebben hun sporen verdiend met optredens bij Qmusic en shows in De Efteling. Ze beloven "lekkere muziek en lekkere dansjes" met gouwe ouwe nummers en indrukwekkende choreografieën. Kijk voor meer info op www.thejukeboxboys.nl.

Feestelijk staconcert met extraatjes

Het evenement in de sfeer van het Top2000 café vindt plaats in de Bolzaal. Kom luisteren en genieten van een gezellig staconcert en zing en swing mee.

Ticketinformatie

Kaartjes voor dit unieke evenement zijn verkrijgbaar inclusief een consumptie en gratis garderobe via www.schouwburgvenray.nl

Kijk voor het volledige programma op www.venraysmannenkoor.nl

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Wilbert Claessens

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!