facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 30, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Bezinnende wandeling door de Grote Kerk

september 06, 2023

In het kader van de week tegen de eenzaamheid (28 september t/m 4 oktober) zal deken Smeets op vrijdag 29 september om 14 uur en om 16 uur voor belangstellenden een bezinnende wandeling (rondleiding met korte overwegingen) houden in de Grote Kerk.

In de stilte van de kerk en de vele bezienswaardigheden liggen heel wat aanknopingspunten die het thema eenzaamheid verbeelden.

Iedereen voelt zich weleens eenzaam of alleen. Velen vinden aansluiting bij anderen of groepen, maar velen ook niet. Speciaal voor hen is deze uitnodiging bedoeld, alsook voor mensen die zich op bijzondere wijze met het thema eenzaamheid bezig houden, dan wel zich om de eenzame medemens bekommeren.

Met regelmaat leidt de Stichting Behoud en Restauratie Beeldenschat Sint Petrus' Bandenkerk Venray op inspirerende wijze groepen rond door de kerk. Alle informatie daaromtrent is op de eigen site te vinden. Voor deze groepen is deze wandeling niet bedoeld! Eerder voor mensen die normaliter niet tot groepen behoren.

Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden, een vrije gave voor het onderhoud is welkom. Verzamelen om 14 of 16 uur in het park aan de noordzijde naast de kerk.

Informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Korte dagelijkse bezinning op Omroep Venray

In het kader van de week tegen de eenzaamheid (28 september t/m 4 oktober) zal er dagelijks een kort filmpje uitgezonden worden vanuit de Grote Kerk, met een lied, een gebed en een overweging, rond het thema eenzaamheid, troost en hoop. Omroep Venray zendt deze filmpjes dagelijks uit om 17.00 uur en om 19.00 uur, van 28 september tot en met 4 oktober (behalve zondag 1 oktober).

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pedro Janssen

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!