facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 30, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Het Meedoen Platform: ontdek het sportaanbod in Venray!

september 06, 2023

Venray Beweegt heeft op maandag 4 september het nieuwe Meedoen Platform gelanceerd.

Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen zich hier inschrijven voor gratis kennismakingsactiviteiten bij Venrayse sport- en beweegaanbieders tijdens en rond de NOC*NSF Nationale Sportweek. Wethouders Martin Leenders en Wim de Schryver reikten samen met judoka en Olympisch medaillewinnares Sanne van Dijke de eerste Meedoen- boekjes uit aan leerlingen van basisschool De Keg.

Voorafgaand aan de uitreiking luisterden de kinderen aandachtig naar het verhaal van Sanne. Over haar kennismaking met sport, welke boost sporten haar geeft en over haar judo-carrière. Daarna werd het nieuwe Meedoen Platform gepresenteerd aan de kinderen. De middag werd afgesloten met een judoactiviteit en een handtekeningen- en fotosessie in de speelzaal.

Het Meedoen Platform

Kinderen kunnen zich via www.meedoen.venray.nl inschrijven voor één of meerdere activiteiten van de deelnemende sport- en beweegaanbieders. Het Meedoen Platform is een initiatief van Venray Beweegt en de opvolger van de Jeugd-, Sport-, en Cultuur-Kennismakingsdagen in Venray.

Hoofdoel: een plek creëren waar alle inwoners van de gemeente Venray elke dag activiteiten kunnen zoeken en boeken. Wethouder Martin Leenders gelooft in het succes hiervan: “Doen wat je leuk vindt, dat is het allerbelangrijkste. Dat geldt voor alles en zeker ook voor sport. Ontdekken wat jou gelukkig maakt, binnen jouw eigen mogelijkheden en wensen. Het Meedoen Platform schetst een mooi beeld van het Venrayse aanbod op het gebied van sport en bewegen. Neem gerust een kijkje op www.meedoen.venray.nl  zeker de moeite waard!”

Nationale Sportweek

Tijdens en rondom de Nationale Sportweek (15 t/m 24 september) openen sport- en beweegaanbieders in de gemeente Venray hun deuren speciaal voor onze jeugd. Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen in september gratis kennismaken met verschillende sport- en beweegactiviteiten. Van bowlen tot scouting en van dansen tot tennis. Alle aanbieders die meedoen, komen voorbij in het Meedoen boekje. De boekjes worden deze week op alle basisscholen in de gemeente Venray uitgedeeld aan de kinderen.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Gemeente Venray

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!