facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Dorpsfeest Smakt/Holthees

augustus 26, 2023
Organisatie dorpsfeest Smakt Holthees Organisatie dorpsfeest Smakt Holthees

Zaterdag 2 september en zondag 3 september vindt bij B & B De Buitenboel Bij Ons 4 in Holthees de vierde editie van het grote dorpsfeest plaats, georganiseerd door inwoners van Smakt en Holthees. Entree: gratis.

Na het wegvallen van de kermis in Smakt en Holthees rees het idee voor een dorpsfeest. Een feest voor de bewoners van de twee dorpen, maar ook voor mensen die niet uit Smakt of Holthees komen - net als de kermis. Voor jong en oud. Een aantal inwoners van Smakt en Holthees besloot er de schouders onder te zetten. Er werd een commissie gevormd die het dorpsfeest binnen de kortste keren in de steigers had staan. Dit jaar wordt het dorpsfeest alweer voor de vierde keer georganiseerd. Een traditie lijkt geboren.

Zaterdag 2 september zal het feest om 20.00 uur losbarsten met een spectaculair optreden van de coverband ‘Motion’. De pauzes zullen worden gevuld door DJ Leon.

Zondag 3 september vangt het programma aan om 14.00 uur. Gezellig samenzijn met een drankje en een hapje. Kinderen kunnen zich vermaken in de uitgebreide speeltuin. Hoogtepunt van deze dag zal de ‘Grote Miniplaybackshow’ zijn, voor de basisschooljeugd, meteen gevolgd door een Karaokeshow. Een ieder - jong of oud en alles daar tussenin - die zich geroepen voelt om een lied te vertolken, kan hier z’n kans grijpen. Er kan gekozen worden uit een database met daarin 54.000 liedjes. En ja, er mag gedanst worden.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Organisatie dorpsfeest Smakt/Holthees
  • Bron artikel: Organisatie dorpsfeest Smakt/Holthees
Gepubliceerd in Smakt