facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 28, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Gouverneur Emile Roemer bezoekt Oirlo

juli 26, 2023

Dinsdag 25 juli heeft de Commissaris van de Koning (Gouverneur) Emile Roemer tijdens zijn zomertoer een informeel bezoek gebracht aan Oirlo.

Tijdens zijn bezoek heeft hij genoten van een lunch in het vernieuwde gemeenschapshuis de Linde. Enkele jaren geleden heeft, toenmalig KBO-voorzitter, Hay Achten Gouverneur Roemer uitgenodigd voor een bezoek aan KBO Oirlo. Na meerdere pogingen om het mooie Oirlo te bezoeken kwam het er nu dan echt van. Tijdens zijn bezoek werd de Gouverneur vergezeld door Eric Lemmens, beleidsmedewerker in het kabinet van de Gouverneur. Ans Bastiaans (secretaris Seniorenvereniging Oirlo), Pieter Classens (secretaris gemeenschapshuis de Linde), Peter Classens (voorzitter Seniorenvereniging Oirlo), Sylvia Koster (interim-voorzitter dorpsraad), Anita Loonen (voormalig voorzitter dorpsraad) en Hay Achten (voormalig voorzitter KBO) gaven het duo van de Provincie Limburg een kijkje in de keuken van gemeenschapshuis de Linde, de ontwikkelingen in Oirlo en eindigde bij de Jeu de Boules banen aan de Haalakker bij de Kleine Halte van de Seniorenvereniging. 

 9 De middag werd afgesloten bij de Kleine Halte aan de Haalakker in Oirlo smaller               8 Bij de Jeu de Boules banen werden de activiteiten van Seniorenvereniging Oirlo besproken

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Anita Loonen Oirlo
Gepubliceerd in Oirlo