facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 27, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Gemeenschapshuis “De Linde Oirlo” officiëel geopend

juli 14, 2023

In Oirlo kijken ze terug op een mooie geslaagde openingsdag. Ondanks het zeer warme benauwde weer was er een geweldige opkomst in De Linde.

Iedere aanwezige ontving namens de Linde twee consumptiemunten en een kop koffie/thee met vlaai bij binnenkomst. Exact 16.00 uur begon het officiële gedeelte. Dit alles onder leiding van de ceremoniemeester Marco de Mulder.

Vervolgens heeft Paul Classens, voorzitter projectteam en dagelijks bestuur, een mooi woord gesproken. Daan Janssen wethouder van de gemeente Venray heeft vervolgens samen met Mia Versleijen en Hay Achten de opening verricht. Daan Janssen knipte het lint door en Hay en Mia  onthulde twee vlaggen met het vernieuwde Linde logo. Daarna waren er nog diverse sprekers en werd namens A&P Style nog een waardecheque aangeboden van €350,- Zij hebben van de oude Lindegordijnen tassen gemaakt en de opbrengst hiervan komt ten goede aan het Oirlose gemeenschapshuis.

Voor het projectteam zit het er nu ook echt op, zij hebben een welverdiend applaus gekregen voor hun inzet! De vrijwilligers van de Linde willen verder iedereen hartelijk danken voor de kaarten, bloemen en attenties die zij mochten ontvangen deze dag. Ze gaan door op de ingeslagen weg; een welkom thuis creëren voor alle inwoners van Oirlo!

Kijk voor alle foto’s van Jos Kusters op de Facebook- of Instagram pagina of op de website www.delindeoirlo.nl 

Gemeenschapshuis De Linde is een bruisend ontmoetingspunt voor de inwoners van het gezellige dorpje Oirlo. Het gebouw werd in 1978 gebouwd en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke plek in de lokale gemeenschap. Het is dé plek voor sociaal-culturele activiteiten en evenementen, maar ook voor vergaderingen, feesten en partijen. Naast de verhuur van zalen, organiseert De Linde ook zelf diverse activiteiten en evenementen. Zo is er bijvoorbeeld de jaarlijkse kermis, de carnavalsviering en zijn er verschillende activiteiten van de gebruikers van De Linde. Het gemeenschapshuis wordt gerund door vrijwilligers en heeft een belangrijke sociale functie in de lokale gemeenschap. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, waar vriendschappen ontstaan en waar samenwerking centraal staat. Bovendien draagt De Linde bij aan de leefbaarheid en de saamhorigheid in het dorp.

Opening De Linde Jos Kusters

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Jos Kusters
  • Bron artikel: Krentje Oirlo
Gepubliceerd in Oirlo