facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 07, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Vernieuwing sportpark De Wieën een jaar uitgesteld

juli 07, 2023

De aanleg van twee kunstgrasvelden voor SV Venray en een nieuw speelveld voor honkbalclub Royals wordt een jaar uitgesteld.

Reden is dat er deze zomer nog geen overeenstemming is over de grondverkoop tussen de gemeente Venray en ziekenhuis VieCuri. Die wil aan de rand van het sportpark een nieuwe ziekenhuisvoorziening realiseren. De verplaatsing van de honkbalvelden die daarvoor nodig is, wordt aangegrepen voor een vernieuwing van het sportpark.

De gemeente verwacht dat er overeenstemming wordt bereikt, maar dat zal niet meer in de zomerstop zijn. Daarom koersen de betrokken partijen nu op realisatie van de nieuwe speelvelden in de zomer van 2024. Zo is er geen overlast gedurende de speelseizoenen van de sportverenigingen.

Verhuizing VieCuri naar sportpark

VieCuri gaat een nieuwe, moderne ziekenhuisvoorziening realiseren aan de rand van sportpark De Wieën. De gemeente Venray wil goede zorg voor Venray behouden en helpt VieCuri om de verhuizing mogelijk te maken. De vertraging met de grondverkoop heeft geen negatieve gevolgen voor de totale planning van de verplaatsing van de ziekenhuisvoorziening.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: SV Venray
Gepubliceerd in Nieuws