facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 07, 2023
     
kijk live kijk live luister live

warme kerst

Nieuwe reeks HOVO lezingen bij Bibliotheek Venray 

juli 03, 2023
In de maanden juli en augustus verzorgt HOVO Limburg weer twee lezingen en een cursusdag in de Bibliotheek Venray. HOVO Limburg en BiblioNu zetten met deze zomerreeks de succesvolle samenwerking voort.
 
HOVO is de onderwijsinstelling die cursussen en lezingen organiseert op academisch niveau, voor iedereen die zich wil verdiepen in kunst, cultuur, filosofie, geschiedenis, psychologie, exacte vakken en meer. Een aantal Limburgse bibliotheken, waaronder Bibliotheek Venray, en HOVO zijn een samenwerking aangegaan waarbij een hoogwaardig, educatief programma aangeboden wordt met actuele, verrassende onderwerpen waar iedereen aan kan deelnemen. Na het succes van voorgaande jaren biedt HOVO Limburg ook deze zomer weer een mooi programma aan in de Bibliotheek Venray.
 
Op vrijdag 7 juli van 14.00 tot 16.00 uur staat een lezing gepland met het thema ‘Limburgse kastelen’. Dinsdag 22 augustus van 14.00 tot 16.00 uur wordt een lezing verzorgd over ‘D’Artagnan, musketier met een mythe’ en tot slot vindt op vrijdag 25 augustus van 13.00 tot 17.00 uur een basiscursus ‘Filosofie in 1 dag’ plaats. De lezingen en cursus vinden plaats in de ontvangstruimte van Bibliotheek Venray.
 
Aanmelden is gewenst en kan via de website van BiblioNu: www.biblionu.nl/agenda

Aanvullende informatie

  • Bron foto: BblioNu
  • Bron artikel: BlbluiNu
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..