facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 07, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Herrie op de Hei 2023

juli 03, 2023
Na het succes van vorig jaar is er dit jaar weer een gezellige, sfeervolle en muzikale middag in Heide georganiseerd.
 
Ook dit jaar is het podium vooral gereserveerd voor mensen met een hulpvraag. Er zijn toezeggingen van de BoemBoxBand o.l.v. Alex van Vliet, Atelier Jerusalem o.l.v. Henk Deters, Pantomime Bonjour o.l.v. Sacha v.d. Ven, de Boer Hans All stars o.l.v. Carel van Hall, Troubadour Herman en gitarist Rohan. De algehele muzikale leiding is in handen van Cor!!!!
Dit jaar is er ook weer iets nieuws. Kinderen worden meer betrokken bij Herrie op de Hei. Daarom is er deze middag een Drumworkshop voor kinderen o.l.v. Bart Jeuken, drumleraar uit Leunen. Vanaf 14.15 uur gaat hij op het schoolplein voor kinderen een Drumworkshop geven. De kinderen zullen dit omstreeks 15.30 uur live laten horen op het podium. Kinderen krijgen via basisschool De Meent onze flyer met verdere info daarbij. Ook is er deze middag een prachtig luchtkussen van Jump4fun en zorgt Ballonnen Mario voor mooie ballonnencreaties.
Natuurlijk is dit alles niet mogelijk zonder de inzet van de vrijwilligers. Zij zorgen mede voor het welslagen van ‘HodH’. Zou jij ook graag jouw steentje bijdragen, dan kun je contact zoeken met een van de organisators.
Dit alles is op zondag 16 juli van 14.00 – 17.30 uur 
 
De organisatie ‘HodH’. Monique van Dijck, Cor vd Cruijsen, Pieter van Hoenselaar en Hans Vollenberg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. info: 06-13478500

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Herrie op de Hei
  • Bron artikel: Herrie op de hei
Gepubliceerd in Nieuws