facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 07, 2023
     
kijk live kijk live luister live

warme kerst

Martin Houben nieuwe voorzitter Agri Business Groep Venray eo..

juli 03, 2023

Martin Houben is op 28 juni door de leden benoemd tot voorzitter van de Agri Business Groep Venray en omstreken.

Martin is directeur van de Houbensteyn groep en wil via zijn voorzitterschap bijdragen aan de acceptatie en bewustwording van Agribusiness bij de Venrayse burger, gemeente en politiek.
De Agri Business Groep Venray e.o. is een ondernemersvereniging van toeleveranciers, afnemers en dienstverleners aan primaire agrarische ondernemingen, variërend van accountant tot dierenarts en van veevoederleverancier tot transportbedrijf etc.. Naast deze bedrijven zijn er ook agrarische ondernemingen en voedingsbedrijven lid die graag met Agribusiness-bedrijven willen sparren.
De Agri Business Groep Venray is in 1997 opgericht en voorziet in een behoefte. Het ledental groeit gestaag en kent nu 50 leden. Naast Martin Houben is Rob Berkers uit Venray en werkzaam bij de Rabobank benoemd tot bestuurslid.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Agri Business Groep Venray
  • Bron artikel: a
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..