facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

Kunstmarkt “Kunstfladder” Venray

juni 29, 2023

Zondag 9 juli vindt op de centrale pleinen in het hartje van Venray de 12e editie van kunstmarkt “Kunstfladder” plaats. Op deze kunstmarkt kunnen de bezoekers weer genieten van een gevarieerd kunstaanbod. Denk daarbij aan keramisten, schilders in verschillende technieken, beeldhouwers, edelsmeden, glaskunstenaars, textielkunst, houtbewerking, kortom; teveel om op te noemen!

Dit jaar staan er rond de 60 kramen opgesteld waarin kunstenaars zichzelf en hun werk presenteren. Verschillende kunstenaars zijn tijdens de markt ook live aan het werk; zo ontstaat een leuke interactie met het publiek. Kunstenaars vinden het fijn hun werkwijze te laten zien, uitleg te geven aan geïnteresseerde luisteraars en vooral: hun passie te delen!

Kunstfladder is een echt gezinsuitje: voor de kinderen is er de mogelijkheid om gratis een kleine workshops te volgen. Nieuw dit jaar is het Arts & Crafts plein: meerdere kraampjes bij elkaar waarin workshops gegeven worden en waar iedereen zijn creativiteit de vrije loop kan laten, jong en oud.

Ook dit jaar zijn er weer verschillende muziekoptredens die voor een vrolijke sfeer zorgen en bij iedereen het vakantiegevoel naar boven halen.

Als dan het weer nog meewerkt zitten de terrassen rondom het Schouwburg- en Henseniusplein lekker vol en geniet jong en oud van de ongedwongen en zomerse sfeer. Tijdens de kunstmarkt is het goed toeven in het hartje van Venray!

De markt begint om 11.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. Parkeren is gratis.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Minca Albers
  • Bron artikel: Minca Albers
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..