facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 07, 2023
     
kijk live kijk live luister live

warme kerst

Venrayse vrijwilligersmarkt druk bezocht

juni 29, 2023

Na de opening van de markt door Wethouder Martin Leenders, bemanden maar liefst 28 deelnemende organisaties de marktkramen en konden de inwoners van Venray op zoek naar interessant en vooral gewaardeerd vrijwilligerswerk. In een stralend zonnetje presenteerden de organisaties zich aan het publiek, en vermaakten de kinderen zich op het door Versleijen Party & Event Support gesponsorde springkussen.

Voor degenen die zich tijdens de markt inschreven voor de nieuwsbrief van Match, werd een verrassingspakket verloot. Jan van den Broek was de gelukkige onder hen die het pakket in ontvangst mocht nemen.

Match bedankt verder Intoappsnwebs en PLUS Guido van Dijck voor de gesponsorde en voortreffelijke lunch, die tevens door Guido van Dijck werd verzorgd en bezorgd. Ook bedankt de organisatie Hotel Café Hulsman voor hun medewerking aan dit geslaagde evenement.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Match voor vrijwilligers
  • Bron artikel: Match voor Vrijwilligers
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..