facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 07, 2023
     
kijk live kijk live luister live

warme kerst

Wegafsluiting N270 van 3 t/m 21 juli

juni 29, 2023

Binnenkort start KWS Infra Eindhoven met de uitvoering van asfaltonderhoud aan de Deurneseweg (N270) in opdracht van de Provincie Limburg. De werkzaamheden worden in 2 fases uitgevoerd. Vanaf 3 juli zal de weg daarom vanaf 6.00 u voor al het verkeer afgesloten zijn. Dit zal tot 21 juli 19.00 u gaan duren.

Fase 1 loopt vanaf tankstation Tamoil bij de rotonde Heidseweg tot net voor het viaduct over de kruising bij Leunen. Deze fase wordt in week 27 van 3 juli 2023 tot en met 7 juli 2023 uitgevoerd. Fase 2 loopt vanaf Tankstation Tamoil bij de rotonde bij de Heidseweg tot aan de rotonde met de Middenpeelweg. Deze fase wordt in week 28 en 29, van 10 juli 2023 tot en met 21 juli uitgevoerd. Mocht het in een van deze twee periodes slecht weer zijn, dan worden de werkzaamheden, of een deel daarvan naar week 30 verplaatst. Het gaat dan over periode 24 juli tot 28 juli.

Bereikbaarheid en omleidingsroutes

Gedurende de werkzaamheden is het volledige werkgebied afgesloten voor doorgaand verkeer en is een omleidingsroute ingesteld via de N277 - N272 - A73. De werkzaamheden vinden uitsluitend plaats op de hoofdrijbaan. De fietspaden aan weerskanten zijn gewoon open voor het fietsverkeer. Gedurende fase 1 zal het werkgebied volledig (fase 1 + 2) afgesloten worden voor het doorgaande verkeer. Dit is vanaf de afslag Leunen tot de rotonde Ysselsteyn (km 38.3 – 32.3) voor de uitvoeringsperiode van 3 juli 2023 tot en met 7 juli 2023. Na deze uitvoeringsperiode zal de rotonde Heidseweg weer open zijn voor verkeer. In fase 2 is de N270 afgesloten van de rotonde Heidseweg tot de rotonde bij Ysselsteyn waarbij de rotonde Heidseweg open is voor verkeer. Dit zal voor de periode van 10 juli 2023 tot en met 21 juli 2023 zijn. Zoals eerder gesteld kan de uitvoeringsperiode uitlopen in verband met weersomstandigheden naar week 30. Gedurende de werkzaamheden is de rotonde Ysselsteyn dus open behalve voor de richting Venray.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Archief omroep Venray
  • Bron artikel: Gemeente Venray
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..