facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 05, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Vakantiedienstregeling Arriva Limburg vanaf 10 juli

juni 29, 2023

De zomervakantie komt eraan. Dat betekent dat scholen even sluiten en er minder forenzen aan het werk zijn. Arriva gaat daarom vanaf maandag 10 juli de vakantiedienstregeling rijden. Deze duurt tot en met vrijdag 1 september.  

De meeste ritten blijven rijden
Reizigers kunnen deze zomer gewoon op Arriva rekenen. De meeste bussen en treinen blijven rijden. Alleen in sommige gevallen minder vaak. Een aantal lijnen gaat terug naar een uursfrequentie. Daarnaast rijden de scholierenlijnen tijdens de vakantie niet of minder. Het advies aan reizigers is om hun reis kort voor vertrek te plannen.

Voor de treinverbinding Maaslijn (R11) betekent het dat de kwartierdienst op doordeweekse dagen van Venray naar Nijmegen vv vervalt. Er kan dan ieder half uur van en naar Nijmegen gereisd worden en niet ieder kwartier. Ook kan er ieder half uur richting Venlo Roermond gereisd worden.

Rond de vierdaagse van Nijmegen zullen er waarschijnlijk ook extra ritten gemaat worden vanuit Venray. nadere informatie hierover volgt op korte termijn.

Extra pendelbussen tijdens de concerten van André Rieu

Tijdens de concerten van André Rieu op het Vrijthof, vanaf 6 juli, rijden er na afloop van het concert extra pendelbussen terug naar P+R Maastricht Noord. Tussen 23.50 en 1.40 uur rijdt er elke 10 minuten een bus vanaf de bushalte Boschstraat/Markt naar P+R Maastricht Noord. Kijk voor meer informatie op arriva.nl/andrerieu

Eropuit met een reisbundel

In reisapp glimble van Arriva is het nu ook mogelijk om voordelige reisbundels aan te schaffen. Een bundel is vier weken geldig en voor die vier weken kunnen reizigers kiezen voor onbeperkt reizen tijdens weekenden, 4, 10 óf alle dagen. Hierbij kan men gebruik maken van de bus, de trein én de deelfiets van Arriva.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Archief Omroep Venray
  • Bron artikel: Arriva Limburg
Gepubliceerd in Nieuws