facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

Nieuwe directeur/bestuurder Schouwburg Venray

juni 28, 2023

Na een zorgvuldige en inspirerende werving en selectie, is de keuze voor een nieuwe directeur-bestuurder van Schouwburg Venray gemaakt. Vanaf 1 september a.s. neemt Geebie van Waaijenburg deze mooie uitdaging van Paul Franssen over.

De Raad van Toezicht van het Venrayse theater voerde de afgelopen periode een nauwkeurig proces. Gestart op 15 mei met 14 kleurrijke kandidaten, een eerste gespreksronde op 26 mei, een vervolg op 1 juni, tussenrondes op 12 en 19 juni en tot slot een kleurrijke finale op 23 juni.

Geebie van Waaijenburg (Leeuwarden, 1978), studeerde Kunst, Beleid & Media, specialisatie Theater, aan de Rijksuniversiteit Groningen. In Leeuwarden werkte ze als zakelijk leider bij Internationaal instituut voor mediakunst, Media Art Friesland. Aansluitend is ze als Hoofd Marketing & Programmering werkzaam geweest bij Theater de Maaspoort in Venlo. Op dit moment vervult ze bij Onderwijsgemeenschap Venlo en omstreken de functie van Teamleider.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Schouwburg Venray
  • Bron artikel: Schouwburg Venray
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..