facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Living Statues in Venray geslaagd

mei 02, 2023
Al voor het zevende jaar waren in het Venrayse centrum afgelopen zondag Living Statues te gast. Het is altijd goed toeven in het gezellige centrum van Venray met zijn vele terrassen. Maar dankzij het stralende weer was het nog veel drukker dan voorgaande jaren.

Er was dit jaar een internationale mix aan beelden uit Engeland, Bulgarije, België en natuurlijk uit eigen land. Ze hadden één ding gemeen: de acteurs waren niet te onderscheiden van echte standbeelden. Alleen als er een muntje in hun bakje viel, kwamen de verrassingen.
Het publiek kon stemmen op de beelden en tegen 17.00 uur werd bekend dat nummer twaalf “De grote indiaan” gewonnen had. Deze acteur uit Zuid Holland mocht het begeerde winnaarsbeeldje uit handen van Johan Vaessen, de voorzitter van Venray Centraal, ontvangen.

Onder de stemmers werden, door winkeliersvereniging Venray Centraal, ook nog eens twee Venraybonnen van elk vijftig euro verloot. Deze waren voor de familie Loonen en Luna Linders.
 
 
 
twaalf beelden bij elkaar tijdens de prijsuitreiking
 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Emma Essers
  • Bron artikel: Emma Essers
  • Datum: dinsdag 02 mei 2023

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!