facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 25, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Venray heeft twee nieuwe wijkagenten

april 26, 2023

Sinds vier weken is de 57 jarige Sefik Karabulut wijkagent in Venray.

De uit Venlo afkomstige Sefik (spreek uit als: Sjefiek) heeft het erg naar zijn zin verteld hij. Al 22 jaar zit hij bij de politie waarvan hij de laatste 5 jaar werkzaam was bij basisteam Weert. Hij gaat collega Esther van Lee versterken in de wijken Brukske, st.Antoniusveld, de omgeving van Vincent van Gogh en Woonboulevard de Brier.

Sefik spreekt naast Nederlands onder andere ook Turks, Azerbeidzjaans en diverse dialecten uit zijn thuisland en diens buurlanden. Je kunt Sefik op straat verwachten, in zijn dienstauto of zelfs op de motor. Spreek hem gerust aan! Hij maakt graag kennis met u!

Frank van der Heijden uit Deurne is tevens aangesteld als wijkagent in het westelijk deel van de gemeente Venray. De 56 jarige man heeft gebiedsdeel Ysselsteyn, Veulen, Leunen, Heide, Merselo, Vredepeel en woonwijk de Brabander toegewezen gekregen. Hij is gehuwd en heeft drie kinderen en twee kleinkinderen. Voorheen runde hij twintig jaar een varkenshouderij. Daarna was hij ook twintig jaar in Venlo bij de politie.

Hij is actief op instagram onder de naam wijkagent_venray_west. Zijn mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Edward Media
  • Bron artikel: Edward Media
Gepubliceerd in Nieuws