facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Bereikbaarheid ziekenhuis VieCuri, huisartsenzorg en spoedzorg op Koningsdag en Bevrijdingsdag

april 24, 2023
 
Op Koningsdag (donderdag 27 april) en Bevrijdingsdag (vrijdag 5 mei) zijn de bereikbaarheid van VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray en de huisartsenzorg en spoedzorg aangepast.
 
Poliklinieken en regiopoli’s gesloten
Zowel op donderdag 27 april als op vrijdag 5 mei zijn alle poliklinieken, regiopoli’s en behandelafdelingen van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend.
 
Medische Beeldvorming (radiologie) en priklocaties
Op Koningsdag (27 april) is het niet mogelijk om bloed te prikken bij onze priklocaties. Kijk op www.viecuri.nl/bloedafname wanneer u terecht kunt bij de beschikbare priklocaties.
Daarnaast is het op 27 april niet mogelijk om bij de afdeling Radiologie röntgenfoto’s te laten maken. Kijk op www.viecuri.nl/rontgen wanneer u terecht kunt bij de beschikbaar locaties.
 
Op Bevrijdingsdag (5 mei) kunt u alleen in geval van spoed terecht bij VieCuri Venlo om bloed te prikken.
Op 5 mei is röntgenonderzoek op afdeling Radiologie (route 79) in Venlo zonder afspraak gewoon mogelijk van 8.00 tot 17.00 uur.
 
Bezoekersregeling patiënten verpleegafdeling
Op Koningsdag en Bevrijdingsdag geldt dezelfde bezoekregeling als op alle andere dagen. Bezoek is toegestaan tussen 14.00 en 15.00 uur en tussen 18.30 en 20.00uur. Bekijk vóór uw bezoek de actuele voorwaarden op www.viecuri.nl/op-bezoek.
 
Huisartsenzorg en spoedzorg
De Huisartsenpost in Venlo is op Koningsdag (donderdag 27 april 2023) vanaf 8.00 uur de hele dag, avond en nacht geopend voor spoedzorg.
Op Bevrijdingsdag (vrijdag 5 mei 2023) is de Huisartsenpost in Venlo vanaf 17.00 uur de hele avond en nacht geopend voor spoedzorg. De huisartsenpraktijken zijn vrijdag 5 mei gewoon geopend.
 
De Huisartsenpost is er voor klachten die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de huisarts of zorgverlener. Twijfelt u of uw klacht kan wachten? Beantwoord de vragen www.spoedpostlimburgnoord.nl en u krijgt snel advies over wat u het beste kan doen. Zo blijft de spoedlijn zoveel mogelijk bereikbaar voor spoedvragen. U kunt alleen bij de Huisartsenpost terecht op afspraak.
Het landelijke alarmnummer 112 belt u voor spoedeisende hulp, als u denkt dat iemand in uw omgeving of uzelf in een acute levensbedreigende situatie verkeert. U hoeft dan uiteraard niet eerst contact op te nemen met de huisartsenpost.
 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: HAP, VieCuri, Cohesie
  • Bron artikel: HAP, VieCuri, Cohesie
  • Datum: maandag 24 april 2023

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!