facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

63E AVONDVIERDAAGSE VENRAY OP 8 JUNI VAN START

april 24, 2023

 

Op donderdag 8 juni start de 63e Avondvierdaagse in Venray.

Iedereen kan deelnemen: jong en oud, alleen of in een kleine dan wel grote groep. De start en de finish van de wandelingen zijn op het Schouwburgplein. Van donderdag 8 juni tot en met zondag 11 juni kan er 3, 5, 10 of 15 kilometer worden gewandeld.
Op zondag is er ook een wandeling van 20 kilometer mogelijk. Aan de deelname zijn kosten verbonden.
Op www.a4d.nl is een inschrijfformulier beschikbaar. Inschrijven is mogelijk per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op dinsdag 6 juni van 18.30 tot 19.30 uur in de foyer van de Schouwburg. Ook kunt u hiervoor dagelijks voor aanvang van de wandeling bij het inschrijfbureau in de foyer van de
Schouwburg terecht. Scholen en verenigingen die deel willen nemen aan de Avondvierdaagse ontvangen een brochure met informatie per mail. Ook zijn er affiches verkrijgbaar. Geen informatie ontvangen? Kijk dan op www.a4d.nl of stuur een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
“De voorbereidingen voor de 63e Avondvierdaagse zijn in volle gang. Samen met de wandelaars maken we er weer een sportief en feestelijk evenement van”, aldus de voorzitter Germy Thielen.
De Avondvierdaagse Venray kent een lange traditie in Venray. De 63e Avondvierdaagse gaat op donderdag 8 juni van start en wordt op zondag 11 juni afgesloten met een feestelijk defilé.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Avond vierdaagse
  • Bron artikel: Avond vierdaagse
  • Datum: maandag 24 april 2023

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!