facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 30, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Laat Odapark groeien!

april 24, 2023

Het 30-jarige Odapark zoekt 30 nieuwe ‘Vrienden van Odapark’, voor elk jaar één!
Want hun voedingsbodem, dat zijn jullie!

Odapark viert in 2023 haar 30-jarig bestaan en daar zijn ze trots op! Al 30 jaar staat hun park open voor wandelaars, sporters en rustzoekers en geven ze een podium aan verrassende kunst, muziek en literatuur. Dat doen ze natuurlijk niet alleen! Ze danken hun relaties, vrijwilligers, sponsoren, bezoekers etc. voor de fantastische afgelopen 30 jaar. Om Odapark als plek van verbeelding en creativiteit ook in de toekomst te laten groeien, heeft Odapark jullie hulp nodig! Odapark zoekt 30 nieuwe vrienden (of meer natuurlijk) om de plannen voor de toekomst waar te maken.

Als vrienden van Odapark zorgen jullie ervoor dat ze het park vrij toegankelijk kunnen houden, dat er nieuwe plantensoorten geïntroduceerd kunnen worden die zijn aangepast aan het veranderende klimaat en kunnen ze prikkelende tentoonstellingen blijven creëren. Dragen jullie Odapark een warm hart toe en hechten jullie waarde aan kunst en natuur voor iedereen in en voor Noord-Limburg?
Word dan vóór 14 mei 2023 'Vriend van Odapark' en ontvang een Oda-stekje van een boom uit het Beeldenbos, - jullie eigen stukje Odapark voor in jullie tuin of op balkon. Vrienden worden jullie al vanaf € 45,- per jaar!

Help mee aan de toekomst van Odapark!
 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Odapark
  • Bron artikel: Odapark

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!