facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 09, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Ondernemersbijeenkomst Toerisme en Recreatie: samen trots op Venray

april 21, 2023

Het wordt tijd om te laten merken dat we met zn allen trots zijn op Venray en dat ook gaan overbrengen op (potentiële) bezoekers en inwoners. Met deze boodschap werden de toeristisch-recreatieve ondernemers van Venray uitgenodigd voor een brainstormmiddag in het gemeentehuis.

Onder leiding van het Toeristisch-recreatief Platform Venray en de gemeente Venray gingen zo’n 40 ondernemers op maandagmiddag 17 april met elkaar in gesprek. Vragen als: weet je wat Venray en omgeving toeristisch-recreatief gezien allemaal te bieden heeft? En hoe je dit aan gasten en bezoekers kunt overbrengen? passeerden de revue. En samen hebben ze de toeristisch-recreatieve droom voor Venray (en omgeving) bepaald. Dit alles met als doel om Venray en omgeving echt op de kaart te zetten en samen alles wat Venray en de aangrenzende regio toeristisch te bieden heeft voor iedereen zichtbaar maken. Van alle bekende bedrijven, natuurschoon, Venrayse historie, cultuur, bijzondere monumenten tot de nog onbekende pareltjes.

Concrete vervolgacties

Aan het einde van de middag hadden het Toeristisch-recreatief Platform Venray en de gemeente hiervoor veel informatie opgehaald. De komende weken gaan ze aan de slag om die input te verwerken en om te zetten in concrete vervolgacties om van Venray “de recreatieve poort naar Limburg” te maken.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Toeristisch-recreatief Platform Venray
  • Bron artikel: Toeristisch-recreatief Platform Venray
Gepubliceerd in Nieuws