facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Waarderingspenning voor Edgar en Toni Ikkert

april 21, 2023

Op zaterdag 22 april 2023 hebben Edgar Ikkert (74) en Toni Ikkert-Sijl (71) uit Venray de Waarderingspenning van de gemeente Venray ontvangen. De penning werd hen uitgereikt door loco-burgemeester Martin Leenders tijdens de
viering van het 10-jarig bestaan van Bouledrome.


Toni en Edgar Ikkert zijn beiden vanaf november 2012 tot de dag van vandaag (ruim 10 jaar) actief voor de Stichting “Een Bouledrome voor Venray en omgeving”. Zij vervullen samen de rol van beheerder van de accommodatie.

Als beheerder regelen zij alles wat te maken heeft met het laten functioneren van de accommodatie, zoals de planning en aansturing van de bar- en poetsploeg maar ook de inkoop en het beheer van de agenda’s.

Naast zijn beheerderstaken is de heer Ikkert onderdeel van de technische staf en daarmee voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de onderhoudswerkzaamheden op de locatie.

Tijdens de bouw van Bouledrome was de heer Ikkert lid van de bouwcommissie, toezichthouder en heeft hij - samen met andere vrijwilligers - metselwerk verricht.
Mevrouw Ikkert is een hartelijke gastvrouw en heeft contact met gastgroepen.

Het college van burgemeester en wethouders wil de heer en mevrouw Ikkert bedanken voor hun tomeloze inzet voor de Bouledrome en heeft daarom de Waarderingpenning van de gemeente Venray toegekend.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Gemeente Venray
  • Datum: zaterdag 22 april 2023

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!