facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan inbraakgolf

april 18, 2023
Dinsdagavond 18 april is er in het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht voor een reeks aan woninginbraken (en pogingen daartoe) die begin van dit jaar plaatsvonden in de regio Venray-Gennep.
Beelden van verdachten worden gedeeld in de uitzending.
In het werkgebied van politie basisteam Venray-Gennep vonden er in het eerste kwartaal van dit jaar een groot aantal woninginbraken of pogingen daartoe plaats. Gelet op de omstandigheden en de manier van werken gaat de politie ervan uit dat het om dezelfde dadergroep gaat.
 
Bij een poging om bij een woning in te breken op de Overloonseweg in Venray zijn de verdachten vastgelegd op beelden van een bewakingscamera. Deze beelden zijn eerder al verspreid via sociale media en politie.nl.
Vanavond worden deze, en meer beelden getoond in Opsporing Verzocht. Daarnaast wordt er dieper op het onderzoek ingezoomd. Het programma is vanavond om 20:30 uur op NPO2 en wordt herhaald op woensdag om 13.35 uur op NPO 2.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Politie.nl
  • Bron artikel: Facebook Politie

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!