facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Nieuwe provinciale website helpt ondernemers hun logistiek verduurzamen.

april 11, 2023

Limburgse ondernemers die slimmer en duurzamer hun goederen willen vervoeren of diensten willen aanbieden.

Zij kunnen voortaan terecht op www.logistiekbereikbaar.nl. Op deze website vinden zij allerlei adviezen en tips voor minder en schonere kilometers in combinatie met een rendabel businessmodel. De website is een initiatief van de logistiek makelaars van Trendsportal, Midden Limburg Bereikbaar en Zuid-Limburg Bereikbaar. Ze geven gratis advies en helpen ondernemers concreet op weg.

Gedeputeerde Stephan Satijn (Economie): “De logistieke sector heeft een belangrijk aandeel in de economie van Limburg. Onze provincie ligt tussen grote economische centra aan de belangrijkste transportverbindingen tussen de Rotterdamse haven en Duitsland, waardoor er hier veel logistieke dienstverleners zijn gevestigd. De nieuwe website zal voor veel bedrijven een extra hulpmiddel zijn.” De informatie is dus relevant voor bedrijven voor goederenvervoer en stedelijke distributie. Maar ook voor de bouwlogistiek, servicebedrijven en mkb’ers en zzp’ers die met een bestelwagen de weg op gaan.

Samenwerking
Voor de nieuwe provinciale website www.logistiekbereikbaar.nl werken samen: Trendsportal, Midden Limburg Bereikbaar, Zuid-Limburg Bereikbaar, provincie Limburg, gemeenten en Rijk. Zij werken samen met bedrijven en overheden aan het verduurzamen van woon-werkverkeer, zakelijke ritten en logistieke stromen. Gekozen is voor één gezamenlijke website, omdat veel bedrijven niet gebonden zijn aan een regionale grens. Ook is er voortaan een Limburgse logistieke LinkedIn-pagina: Logistiekbereikbaar.nl.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Zuid-Limburg Bereikbaar
  • Bron artikel: Zuid-Limburg Bereikbaar
  • Datum: dinsdag 11 april 2023

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!