facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Meerdaags Wandelevenement Venray daagt uit

april 11, 2023

Vraag een willekeurige wandelaar wat wandelen betekent en je krijgt altijd een vrolijk antwoord in de trant van “Heerlijk om buiten te zijn ” of “ Door wandelen ben ik mij fitter gaan voelen”. In een tijd waarin vitaliteit en duurzame inzetbaarheid een steeds grotere rol spelen in het bedrijfsleven biedt Meerdaags Wandelevenement Venray een leuke uitdaging aan: “Samen wandelen met collega’s”, want wandelen draagt bij aan een vitale medewerker. En een vitale werknemer staat emotioneel, fysiek en mentaal stevig in de schoenen. Het resultaat hiervan is dat er minder ziekteverzuim optreedt en betere bedrijfsresultaten worden bereikt.

Wandelen is leuk en gezond

Wandelen is dus een mooie manier om de vitaliteit onder de medewerkers verder te vergroten. Het is niet alleen goed voor lijf en leden, maar samen wandelen stimuleert, is gezellig en biedt gelegenheid om collega’s op een andere manier te leren kennen. Wandelen is ook goed voor de hersenen. Naast gezond eten en voldoende slapen kan regelmatig bewegen helpen de hersenen gezond te houden en het risico op een hersenaandoening te verkleinen. De hersenstichting heeft daarom een speciale app ontwikkeld, “Ommetje”. Een app die vaak tijdens een wandeling wordt gebruikt. Bovendien is wandelen heel laagdrempelig, want het enige wat je nodig hebt is een paar wandelschoenen.

De bedrijvenuitdaging

Om wandelen te stimuleren en medewerkers naast de pauze-wandeling ook daarbuiten in de gelegenheid te stellen te blijven wandelen, organiseert Meerdaags Wandelevenement Venray vanaf dit jaar de bedrijvenloop onder de titel “Meerdaags Wandelevenement Venray daagt uit”. Je schrijft je bedrijf in en promoot de wandeltochten onder je werknemers.

We hebben een wedstrijdelement toegevoegd: Welk bedrijf loopt gemiddeld de meeste kilometers per medewerker? Naast de eeuwige roem voor het bedrijf is er een prijs aan gekoppeld. Dus schrijf je in en ga de strijd aan met andere bedrijven! Inschrijven voor de bedrijvenloop is mogelijk tot 19 mei 2023. Het inschrijfgeld bedraagt per wandelaar per dag € 6,50. Dit bedrag is inclusief een consumptie en een blijvende herinnering in de vorm van een pinspeld. Het zou leuk zijn als zo veel mogelijk bedrijven meedoen en zich op een leuke manier presenteren, bijvoorbeeld met een wandelshirt met bedrijfsnaam of logo erop. Zo zijn de medewerkers goed herkenbaar en ontstaat er een kleurrijke stoet. Na het aanmelden van je bedrijf ontvang je een mail met informatie hoe het inschrijven werkt.

Wij zijn het meest flexibele wandelevenement van Nederland dus inschrijven voor 1, 2 of 3 dagen is mogelijk en per dag is er keuze uit 6 afstanden. Op zondag zelfs 7 afstanden.

Wandel voor een goed doel

Meerdaags Wandelevenement Venray vindt het belangrijk om iets te doen voor de maatschappij en heeft daarom twee goede doelen aan het wandelevenement gekoppeld. In 2023 zijn dat Stichting ALS Nederland en Stichting Durf Te Vragen. Van het inschrijfgeld gaat een gedeelte naar deze goede doelen.

Schrijf je in:

Ga naar onze site https://wandelevenementvenray.nl/bedrijvenloop/ en vul het contactformulier in. Na ontvangst van je informatie nemen wij contact met je op voor de details.

Jouw bedrijf doet toch ook mee!

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Meerdaags Wandelevenement
  • Bron artikel: Meerdaags Wandelevenement
  • Datum: dinsdag 11 april 2023
  • Tijd: 11.55 uur

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!