facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Afscheid Wim Crooijmans bij PBO Omroep Venray

april 05, 2023

Wim Crooijmans uit Venray heeft afgelopen maandag afscheid genomen als voorzitter van het PBO (Programmabeleid Bepalend Orgaan) van Omroep Venray.

Na afloop van zijn laatste vergadering kreeg Wim een attentie van Omroep Venray directeur Hilko Poot als blijk van waardering voor zijn inzet voor het PBO. Gezamenlijk vormen de leden daarvan een representatieve groep van vertegenwoordigers van de belangrijkste maatschappelijke, culturele, godsdienstige en geestelijke stromingen in Venray.

Wim crooijmans was vanuit zijn functie bij ATV Venray  exact zeven jaar lid van dit ‘klankbord’ van luisteraars en kijkers van Omroep Venray. Het PBO houdt zich conform de richtlijnen van het Commissariaat voor de Media bezig met het vaststellen van het programmabeleid en de toetsing daarvan en komt viermaal per jaar bij elkaar.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!