facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Nieuwe stelling "Burgers van Venray"

april 05, 2023

Stichting Burgers van Venray deponeert een nieuwe stelling voor de maand april over de reconstructie Stationsweg - Henri Dunantstraat.

Ongetwijfeld heeft men de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de verbindingsweg tussen Stationsweg en de Henri Dunantstraat al kunnen zien.

De weg die aan de Oostrumse kant naast de A-73 komt te liggen wordt bij elk van de aansluitingen voorzien van een rotonde. De bedoeling van die nieuwe weg is om de Stationsweg te ontlasten en het industrieterrein beter te kunnen bereiken.

Helaas zal door de werkzaamheden van de aannemer BAM hinder voor het verkeer ontstaan. Er worden weliswaar omleidingsroutes aangegeven maar desondanks heeft e.e.a. tot gevolg dat de omgeving moeilijker bereikbaar zal zijn.

De reconstructie van de Stationsweg vanaf de Oostsingel tot de huisartsenpraktijk Antoniusveld, welke onlangs als eerste onderdeel gereed is gekomen, heeft erg lang geduurd.

Ook bij eerdere wegwerkzaamheden in Venray was er steeds sprake van langdurige hinder.

De Stichting Burgers van Venray wil bij de inwoners van Venray peilen hoe men die hinder heeft ervaren of nog zal gaan ervaren. Zij nodigt u uit om in april op de website www.burgersvanvenray.nl te reageren op de stelling : De reconstructie van de Stationsweg-Henri Dunantstraat gaat lang duren.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Logo Burgers van Venray

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!