facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 08, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Aostrums talent laat zich horen

maart 25, 2023
Spekjesconcert Oostrum Spekjesconcert Oostrum

Een nieuwe generatie muzikaal talent is in aantocht! Leerlingen van BS de Meulebeek hebben de afgelopen maanden hard geoefend op hun blokfluit, saxofoon, trompet, dwarsfluit, klarinet of drums. De leerlingen van groep 5 hebben zelfs ook al orkestervaring opgedaan in hun eigen klassenorkest onder leiding van Math Lemmen. Misschien heb je ze al horen spelen als je op woensdag langs de schoolliep? Maar natuurlijk willen de leerlingen ook ervaren wat optreden is.

Op 3 April laten zij zich aan je horen tijdens het Spekjesconcert in Den Oesterham. Tussen 19.00u en 20.00u treden het klassenorkest en jeugdslagwerkgroep Beat It op.

Hun optreden wordt nóg leuker als er veel publiek is. De leerlingen van groep 5 hebben al voor de nodige pr gezorgd en zelfs een eigen poster gemaakt. Kom dus allemaal luisteren!

 Aansluitend is er vanaf 20.00 uur een openbare repetitie van het grote orkest. En heel misschien begint het bij de volwassenen dan ook weer te kriebelen. Blijf dus vooral nog

even hangen na 20.00 uur voor de openbare repetitie onder leiding van Hub Nickel. Met uitleg over het orkest, het muzikale programma en informatie over herintreden. Want jazeker,

herintreden in het orkest is harstikke leuk! Dat kan in het orkest of als slagwerker, maar ook door bijvoorbeeld op projectbasis aan te sluiten.

Dus heb je ooit zelf muziek gemaakt en heb je zin om dat weer op te pakken, kom dan ook op 3 April naar de Oesterham.

Entree is gratis.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: SMT oostrum
  • Bron artikel: SMT Oostrum
Gepubliceerd in Oostrum