facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juni 07, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Venraynaar overleden na ernstig ongeval in America

februari 17, 2023

De man die maandagavond ernstig gewond raakte bij een ongeval met meerdere auto's op de Midden Peelweg in America, is aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 28-jarige man uit Venray.

Bij het ongeval raakten nog twee mensen gewond.

Traumahelikopter

De hulpdiensten rukten maandagavond rond 18:15 uur massaal uit vanwege het ongeval. Eén van de auto's kwam door de botsing in een greppel langs de weg tot stilstand. De brandweer moest de bestuurder uit de zwaar beschadigde auto bevrijden.

Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Onder begeleiding van de trauma-arts werd het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij later aan zijn verwondingen.

Voetbalclub RKVV SSS'18 uit Overloon plaatste het onderstaande bericht op hun Facebook pagina.

In memoriam Maarten Peters

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat Maarten Peters, trainer/ coach van ons 2de herenelftal, op 28 jarige leeftijd is overleden Algelopen maandagavond raakte Maarten betrokken bij een ernstig verkeersongeval wat hem dus helaas fataal is geworden.

Op 19 december 2019 maakte wij als club bekend dat Maarten Peters voor het seizoen 2020-2021 is gecontracteerd als trainer/coach van ons “Twed”. Afgelopen jaren hebben we Maarten leren kennen als een rustige en betrokken trainer die met veel spelers en stafleden al snel een goede persoonlijke band heeft opgebouwd. Maarten vond het belangrijk om beslissingen in goede harmonie te nemen en stond bekend om zijn luisterend oor en het sluiten van compromissen, ook met de staf van andere elfallen.

Maarten groeide op in Oirlo en was woonachtig in Venray. Naast zijn passie voor de voetbalsport was Maarten een fanatieke tafeltennisser en supporter van PSV. In het dagelijks leven was Maarten vakdocent gymnastiek op twee basisscholen in Limburg. Zijn passie daarbij was kinderen iets willen leren met betrekking tot sport en zo een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van het kind.

Afgelopen zondag coachte Maarten, met de wetenschap van nu, zijn laatste wedstrijd van ons Twed in en tegen Venray. Zijn ouders en oma waren regelmatig supporter bij de wedstrijden. Club, spelers en staf waren tevreden over de samenwerking met Maarten waardoor een contractverlenging voor een 4de seizoen reeds was overeengekomen.

Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van Maarten. We wensen hen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Bestuur SSS 18

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Facebookpagina RKVV SSS'18
  • Bron artikel: 1Limburg/ RKVV SSS'18