facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
januari 29, 2023
     
kijk live kijk live luister live

Boedprikken priklocaties VieCuri voortaan alleen op afspraak

januari 03, 2023

Vanaf maandag 16 januari 2023 kunt u bij alle priklocaties van VieCuri alleen nog op afspraak terecht voor bloedafname. U kunt zelf kiezen op welke dag en tijdstip u bloed laat prikken. En u kiest zelf waar u bloed laat prikken.

Het belangrijkste doel van prikken op afspraak is de wachttijd voor patiënten te verkorten. Door te prikken op afspraak, kan het aantal mensen dat tegelijk in de wachtruimte is beter worden gereguleerd. Heeft u een afspraak voor bloedafname? Dan kunt u zich op het afgesproken tijdstip melden bij de priklocatie die u heeft gekozen.

Via internet een afspraak maken voor bloedafname

Via het patiëntenportaal www.mijnVieCuri.nl kunnen patiënten zelf een afspraak maken om bloed te laten prikken. Hiervoor is een verwijzing van de huisarts, specialist of verwijzer nodig. Op www.viecuri.nl/bloedafname staat meer informatie over het maken van een afspraak voor bloedafname.

 Bloedafname op afspraak bij steeds meer priklocaties

Het prikken op afspraak is de afgelopen 2 jaar bij steeds meer priklocaties mogelijk. Nu worden alle priklocaties toegevoegd. Daarmee is bloedafname bij VieCuri alleen nog op afspraak mogelijk.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: VieCuri Medisch Centrum
  • Bron artikel: VieCuri Medisch Centrum
  • Datum: dinsdag 03 januari 2023
Tags