facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Venrays Mannenkoor geeft een dankjewel serenade

december 30, 2022

Vrijdagmiddag heeft het Venrays Mannenkoor een verrassingsoptreden verzorgd in de vrijwel lege winkel van Jac Nooyen Mannenmode in Venray.

Na 52 jaar gaat de karakteristieke winkel in de Venrayse Grotestraat over in andere handen.

De heren van het koor zijn al sinds de opening van de winkel in 1970 door Arts&Nooyen voorzien van de uniformen. Jac zorgde altijd dat het koor er op zijn paasbest uitzag, mede door het feit dat hij als eerste tenor deel uitmaakte van het gezelschap. Menig zanger werd door hem voor een optreden vaak van boven tot onder kritisch bekeken en werd er dan zacht verteld dat hij zich binnen niet al te lange tijd moest melden in de winkel, om het een en ander aan zijn kooroutfit te veranderen.

In 1989 werd de zaak gesplitst en werd de naam veranderd in Jac Nooyen mannenmode.

Christ Peters, de huidige eigenaar, heeft de zangers ook altijd tot volle tevredenheid voorzien van de mooiste uniformen en hij was samen met zijn vrouw Corry en de medewerkers blij verrast dat zo’n groot aantal mannen plotseling de winkel kwamen binnengewandeld.

Na het zingen werden enkele cadeau’s aangeboden en toog het gezelschap naar Berden Mode een paar deuren verder, waar het aanwezige personeel inclusief de bedrijfsleiding ook werd toegezongen om het feit te memoreren dat zij voortaan de heren mochten kleden.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Venrays Mannenkoor
Gepubliceerd in Nieuws