facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
januari 29, 2023
     
kijk live kijk live luister live

Succesvolle verkoop Schouwburg Venray

december 30, 2022

De eerste helft van het theaterseizoen 22-23 is samen met het jaar 2022 ten einde. De schouwburg ervaart, na drie turbulente jaren door de pandemie, voor het eerst weer een regulier theaterseizoen.

Met ruim 20.000 verkochte tickets en meer dan 150 activiteiten heeft Schouwburg Venray een vliegende start gemaakt.

De ticketverkoop van theaterseizoen 22-23 is halverwege mei 2022 van start gegaan. De meest populaire voorstellingen waren onder andere Wei, achter de mist, Michael Pilarczyk, Guido Weijers, Christel de Laat , Plien & Bianca en Andy Marcelissen. Daarnaast werden er veel succesvolle evenementen georganiseerd waaronder Venray Big Business 2022, het Theaterfeest van de Kiwanis Club en de jubileumshow van Gymnastiekvereniging St. Christoffel Venray.

De eerste helft van seizoen 22-23 had een gemiddelde zaalbezetting van 60%. Dat is vergelijkbaar met de zaalbezetting van het laatste reguliere seizoen in 18-19. Ook de gastvrijheid werd zeer positief beoordeeld met gemiddeld een 8,9. In de tweede helft van het seizoen staat Schouwburg Venray weer gereed om haar gasten een bijzondere beleving te bieden.

Kijk voor meer informatie over de rest van het seizoen op de site van schouwburgvenray.nl

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Archief Omroep Venray