facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Line-up Jera on Air 2023 flink aangevuld

december 21, 2022
logo Jera logo Jera

LINE-UP JERA ON AIR 2023 FLINK AANGEVULD, MET O.A. FLOGGING MOLLY, PAPA ROACH, GOGOL BORDELLO, BILLY TALENT EN ENTER SHIKARI.

Een hele rits nieuwe namen zijn toegevoegd aan de line-up van Jera On Air 2023. Naast de bands die reeds bekend waren, kan het publiek op 22, 23 en 24 juni ook genieten van optredens van niemand minder dan Flogging Molly, Gogol Bordello, Enter Shikari, Chelsea Grin, Candy, LionHeart, End en Dreamshade. Daarnaast reizen Ghøstkid, Touche Amore, Defeater, Ways Away, March, Paledusk, Trash Boat, Sleep Token, The Bennies en Unity TX naar Ysselsteyn. Enkele weken geleden leek het er al op dat december met recht een feestmaand zou worden, toen de komst van Papa Roach, Billy Talent, The Interrupters, Code Orange en Pup bevestigd werd. Tickets voor Jera On Air, het grootste alternatieve festival van de Benelux waar komend jaar onder andere ook Parkway Drive, Rancid en The Ghost Inside op het podium staan, zijn te koop via www.jeraonair.nl (http://www.jeraonair.nl/) .

Met een overrompelende mix van Ierse folk en punk, lokt Flogging Molly al decennia hele volksstammen naar festivalweides en concertzalen, om die vervolgens genadeloos plat te spelen. En zeg nu zelf: wie kan hits als Drunken Lullabies en Devil’s Dance Floor niet woord voor woord meezingen? Dat kan zeker ook gezegd worden over de hits van Papa Roach. ´Cut my life into pieces, this is my last resort´, welke punkkid is net na het millennium niet groot geworden met die eerste zinnen van ´Last Resort´, één van de megahits van de Amerikaanse legendes. Album Infest, waar ook deze parel op te vinden is, kent een iconische status. Papa Roach laat tijdens Jera On Air 2023 graag nog eens zien waarom dat zo is.

Liefhebbers van aanstekelijke punkrock komen toch al prima aan hun trekken met de komst van Papa Roach en onder andere Rancid, maar het nieuws dat ook Billy Talent richting Ysselsteyn komt, zal met de nodige goedkeuring ontvangen zijn. De Canadezen, die met hits als ´Fallen Leaves´, ´Red Flag´ en ´Rusted From The Rain´ in iedere zichzelf respecterende punk playlist terug te vinden zijn, brachten onlangs nog een nieuw album op de markt.

Het lijkt erop dat 2023 een prima jaar wordt voor Gypsy-punk. Waarom? Simpel: omdat Gogol Bordello weer gaat touren. Met bandleden die vrijwel allemaal van oorsprong uit Oost-Europa komen, weten ze als geen ander het typische ‘zigeunergevoel’ in hun nummers te laten weerklinken. Het is niet alleen een garantie voor een energieke show vol heerlijke meezingers, maar ook voor een dampende massa in de tent. Stilstaan wordt een uitdaging.

Kaarten voor het driedaagse festival – dat in navolging van verleden jaar voor de tweede maal op de nieuwe festivalweide wordt gehouden – zijn te koop via
www.jeraonair.nl (http://www.jeraonair.nl/) . Op deze website vind je naast de volledige line-up ook informatie over alle aanwezige faciliteiten.
JERA ON AIR 2023
22, 23 en 24 juni
Ysselsteyn, Limburg

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Jera
  • Bron artikel: Jera On Air
  • Datum: woensdag 21 december 2022

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!