facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
november 30, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Gratis internetcursus voor beginnende pc gebruikers bij de bieb

november 14, 2022

Internetcursus voor beginnende pc gebruikers

BiblioNu biedt een gratis internetcursus voor beginnende pc gebruikers aan. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat bijna allemaal online. Maar niet iedereen is even handig in de omgang met de computer.

Eigen tempo
In de gratis cursus Klik & Tik worden in online oefenprogramma’s de basisvaardigheden zoals websites bekijken, e-mailen en downloaden uitgelegd. De cursus is speciaal voor diegenen die niet of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. De deelnemers werken in hun eigen tempo onder begeleiding van een vrijwilliger. Via filmpjes wordt stap voor stap uitgelegd uit hoe de pc en internet werken, hoe je formulieren invult en websites leest.

Cursusdata
Iedere woensdag- en vrijdagmorgen in de bibliotheek Venray van 9:00 tot 11:00 uur. Meer informatie en aanmelden via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar (0478) 58 19 70.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay
  • Bron artikel: BiblioNu