facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
september 27, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Week van Lezen en Schrijven

augustus 18, 2022

Dit jaar vindt de Week van Lezen en Schrijven plaats van 8 tot en met 14 september. Samen met honderden gemeenten, bibliotheken, ziekenhuizen en vrijwilligersorganisaties wordt er extra aandacht gevraagd voor het verminderen en voorkomen van laaggeletterdheid in Nederland.

Op maandag 19 september is BiblioNu en het Taalhuis aanwezig op de weekmarkt in Venray. Er wordt informatie gegeven over wat BiblioNu en het Taalhuis doen om de laaggeletterdheid te verminderen in de gemeente. Burgemeester Kompier en wethouder Leenders sluiten aan bij de taalles om extra aandacht te besteden aan de actie tegen laaggeletterdheid.

Op 14 september kun je gratis de korte speelfilm Sjeemte bekijken. Van 15.30 - 17.00 in het Theehuis Venray. Aanmelden kan via de website van
www.biblionu.nl/activiteiten of via de betaalpaal in de Bibliotheek. Iedereen is welkom, je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de Bibliotheek.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Gerd Altmann via Pixabay
  • Bron artikel: BiblioNu