facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
augustus 19, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Line up Fietsvierdaagse-Venray bekend

juni 27, 2022

De Fietsvierdaagse-Venray is dit jaar van 26 t/m 29 juli 2022. Tijdens de fietstocht is het mogelijk om anderhalve meter afstand te houden.

Na het fietsen is er voor de deelnemers tussen 13.00 en 17.00 een nazit met livemuziek en een tombola.

Voor de 37ste keer wordt dit jaar de Fietsvierdaagse gehouden. Er wordt gestart vanaf kramen op het voorterrein van de Witte Hoeve waar u met het startbewijs de routes en het vlaggetje zult ontvangen. Als u vooraf heeft ingeschreven hoeft u niet langs de inschrijfbalie maar kunt u direct starten aan een line up van marktkramen. Op deze wijze is het mogelijk om tijdens start en fietstocht afstand te houden. De starttijden voor de verschillende afstanden zijn: 60 km van 8.30 tot 9.30 uur, 45 km van 9.30 tot 11.30 uur en 30 km van 11.30 tot 13.00 uur.

Voor de deelnemers die de gezelligheid de afgelopen editie hebben gemist treden dit jaar de volgende muzikanten op. Dinsdagmiddag zorgt René Smets voor de muziek. Woensdag treedt “de Liederentafel” uit Venray op. Donderdag zorgt René Smets weer voor muziek en is er het rad van fortuin. De prijsjes voor het rad van fortuin worden verzorgd door “MFC De Linde”. De opbrengst zal worden besteed aan het nieuwe multiculturele centrum in Oirlo.  Op vrijdag treedt “Un Bietje Brabants” op, wordt er een ballonvaart verloot en vindt de prijsuitreiking van de quiz plaats.

Voorinschrijven is mogelijk tot maandag 25 juli 21.00 uur. Dit kan digitaal via www.venraytickets.nl,  op de weekmarkt van Venray van 18 en 25 juli en telefonisch via 0622995812. Ze hopen dat zoveel mogelijk deelnemers hiervan gebruik maken om drukte bij de inschrijfbalie tijdens de fietsvierdaagse te voorkomen.

Dit jaar dus een volledig programma waarbij ook deelnemers die afstand willen houden veilig mee kunnen fietsen. De Fietsvierdaagse-Venray hoopt u dit jaar van 26 t/m 29 juli 2022 weer te begroeten en wensen de deelnemers veel fietsplezier.