facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 20, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Jumping Indoor Leunen verhuist naar Deurne

december 23, 2022

Jumping Indoor Leunen (JIL) 2023 zal dit jaar plaatsvinden In het weekend van 5 tot en met 8 Januari.

Waar de paardrijvereniging van Ons Genot Leunen al jaren een succesvol evenement heeft georganiseerd in Equestrian de Peelbergen zal in2023 de editie voor het eerst verhuizen naar Green Valley Estate in Deurne.

Ons Genot is jaren geleden begonnen met het organiseren van Jumping Indoor Leunen waarna het over de jaren heen is uitgegroeid tot een groots evenement met ruim 1000 starts. Bij Green Valley Estate heeft de organisatie een prachtige nieuwe piste ter beschikking waar iedereen vier dagen van mooie springsport kan genieten.

De editie van Jil 2023 begint op donderdagmorgen met Bixiespringen en op donderdagmiddag de ponyrubrieken. Op vrijdag, zaterdag en zondag komen alle paardenrubrieken aan bod. Tijdens het weekend zijn er ruim 100 vaste stallen beschikbaar voor ruiters die meerdere dagen willen komen rijden.

Natuurlijk worden tradities voortgezet. Op vrijdagavond worden alle sportieve voetballende ruiters uitgedaagd met een potje manegevoetbal. De ruiters zullen strijden voor leuke prijzen. Op zaterdagavond zal de spectaculaire Grote Prijs 1.40m verreden worden met aansluitend het gezellige ruiterbal.

Natuurlijk is er ook het hele weekend het bekende broodje met eieren en spek te verkrijgen.

Kortom dit wil je niet missen! ledereen is van harte welkom! De entree is het hele weekend gratis.

Hopelijk zien ze iedereen weer terug op 5 tot en met 8 januari tijdens Jil2023 in Deurne.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Ons Genot Leunen
Gepubliceerd in Overige sport