facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray

Gemist kijk live luister live

Holhees-Smakt wint met 4-0 van Fiducia

oktober 09, 2023

VV Holthees-Smakt heeft een makkelijke middag.

Na een rustige openingsfase nam Ser van Es in de zevende minuut een vrije trap die met veel moeite door de keeper voor het doel werd weggewerkt. Een minuut later belande een vrije trap van Ser bij Stef Janssen maar zijn schot ging langs het doel. Enkele minuten later was er weer een kopbal van Stef maar dit keer raakte hij de bal verkeerd. Na een kwartier voetballen werd Wilco Stiphout diep gestuurd hij wist Stef te bereiken maar die schoot ineens maar langs het doel. Vervolgens kreeg VV Holthees-Smakt een aantal kansen achter elkaar maar de keeper van Fiducia wist eerste een kopbal van Stef en vervolgens een schot van Luca Janssen te stoppen. In de twintigste minuut wist Luca aan de zijkant de zestien binnen te komen waar hij door een tegenstander onreglementair naar de grond werd gewerkt en VV Holthees-Smakt kreeg een penalty. Ser Ging achter de bal staan en schoot beheerst de bal in de zijkant van het doel 1-0. Na een half uur spelen werd Ser op de middenlijn door een tegenstander van achter neergelegd en de tegenstander kreeg direct rood. Enkele minuten later nam Ken Wijenberg een vrije trap waarop Stef de bal net langs de kruising kopte. Vlak voor de rust probeerde Stef het nog van ca. 20 meter maar hij schoot net langs het doel. Na de rust begon VV Holthees-Smakt direct sterk. Na een snelle goede aanval wist Stef de bal voor het doel te geven waar Luca de bal in het doel tikte, helaas stond Stef in buitenspelpositie en werd het doelpunt (terecht) afgekeurd. Enkele minuten later kwam Fiducia met 9 man te staan, een van hun spelers kreeg zijn tweede gele kaart en mocht vertrekken. Nog geen minuut later werd de wedstrijd beslist, Luca wist een zeer goede voorzet van Ser binnen te tikken. VV Holthees-Smakt blijft het numerieke voordeel uitbuiten en houdt de druk er goed op. In de eenenzestigste minuut resulteerde dit in de 3-0, na een hoekschop belandt de bal bij Ser die de bal goed voor het doel weet te krijgen waar de inlopende Ruud Janssen de bal hard in de kruising kopt. In het restant van de wedstrijd blijft VV Holthees-Smakt aanvallen maar echte grote kansen komen er niet. In de vierentachtigste minuut kreeg Ser de bal en nadat hij zijn verdediger had uitgekapt schoot hij de bal met rechts in de hoek 4-0. Vanaf het begin van de wedstrijd was VV Holthees-Smakt sterker maar door de rode kaarten bij Fiducia konden zij dit ook niet meer omdraaien. Na de wedstrijd werd Kay Wijenberg nog gehuldigd voor zijn 250 wedstrijden die hij voor het eerste elftal heeft gespeeld