facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Wout Poels wint etappe in de Vuelta

september 17, 2023

Wout Poels heeft gisteren de twintigste etappe van de Vuelta gewonnen. De renner uit Blitterswijck van Team Bahrain Victorious, die eerder dit seizoen ook al een etappe in de Tour de France op zijn naam schreef, maakte deel uit van een grote kopgroep, waarin hij verrassend sterker was dan zijn concurrent Remco Evenepoel. Sebb Kuss zal vandaag als eindwinnaar worden gekroond.

Hoewel deze etappe op voorhand een spektakel beloofde te worden, veranderde de situatie in de praktijk door de dominante positie van Team Jumbo-Visma. Met maar liefst tien beklimmingen van de derde categorie ging het de hele dag op en neer. Al in een vroeg stadium van de race wist een groep van 31 renners zich los te maken. Deze groep bevatte geen bedreigingen voor het algemene klassement, wat Team Jumbo-Visma uiteindelijk deed besluiten om hen de nodige ruimte te geven. Dit opende de deur voor Wout Poels om de overwinning binnen te halen.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Sporza
  • Bron artikel: Omroep Venray

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!