facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juni 07, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Voorinschrijven Fietsvierdaagse Venray 2023

mei 17, 2023

Waarom zou je meedoen aan Fietsvierdaagse van Venray? Om het gevoel van vrijheid te ervaren, af te vallen, te genieten van de natuur of om fit te blijven?

Zeker allemaal redenen om mee te doen. De reden die ze het meest horen is de gezelligheid! Heerlijk samen fietsen met familie, vrienden, bekenden, kinderen groot en klein. Kilometers maken in een prachtige omgeving en de tijd nemen om even bij te praten. Dat zijn die dierbare momenten die in ieders geheugen gegrift blijven. Daarom dus.

De 38ste Fietsvierdaagse Venray is van 25 t/m 28 juli 2023.

De startlocatie is Hotel, Conferentie- en Partycentrum De Witte Hoeve in Venray. Deze locatie heeft de beschikking over 30 hotelkamers, dus ideaal voor de deelnemers die dicht bij de start en finish willen overnachten.

Ook dit jaar kunt u zich zeer gemakkelijk inschrijven voor het evenement.  Dit heeft voor u de volgende voordelen: U kunt eenvoudig digitaal inschrijven via www.venraytickets.nl

Na het betalen krijgt u het zgn. e-ticket per mail toegestuurd. Print dit ticket en neem het mee naar de startlocatie. U meldt zich vervolgens bij een marktkraam op het voorterrein.

Hier wordt uw e-ticket gescand en vervolgens ontvangt u het vlaggetje en de routebeschrijving.

Zij hopen u te ontmoeten tijdens onze 38ste fietsvierdaagse in Venray.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray