facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 30, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

SV Leunen Jubileumboek 60 jaar

april 14, 2023

In 2023 bestaat de voetbalclub SV Leunen 60 jaar. Samen met Korfbalvereniging Oranje Wit die dit jaar 50 jaar bestaat wordt in het weekend van 26-27-28 mei een feestweekend georganiseerd op sportpark ’t Klaverblad in Leunen.

Voor het bestuur van SV Leunen was dit ook de aanleiding om een commissie te benoemen die de historie van SV Leunen in beeld zou gaan brengen in een jubileumboek. De commissie jubileumboek bestaat uit, Carel Jeuken, Wiel Broers, Rob Hendrix, Tom Loonen en Lucien Peeters. De commissie heeft een aantal avonden foto’s doorgenomen en teksten aangepast, en daarnaast het nodige uitzoekwerk gedaan. Al de gevonden foto’s en informatie resulteren nu in een prachtig foto boek dat terugblikt op de teams, de spelers, de activiteiten en met name alle vrijwilligers die samen de club maken tot wat deze is vandaag de dag.

Veel teamfoto’s, foto’s van jeugdactiviteiten en toernooien en vrijwilligers die geëerd worden tijdens de jaarlijkse jaarvergadering maken deel uit van een mooie verzameling foto’s plus teksten die in een hardcover full colour boek opgenomen zijn. Het boek wordt in eigen beheer ontworpen en in een mooie kwaliteit gemaakt.

Het jubileumboek is te bestellen op de website van SV Leunen. (https://www.svleunen.nl/) en zal vanaf het feestweekend beschikbaar zijn voor degenen die het boek vooraf besteld hebben. De bestellingen plaatsen kan tot 5 mei 2023. Bestellingen na die datum kunnen niet meer gegarandeerd worden, ben er dus op tijd bij!

Aanvullende informatie

  • Bron foto: sv Leunen

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!