facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
december 04, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

SSS’18 verslaat koploper Olympia ’18 uit Boxmeer

november 14, 2022

De wedstrijd in Boxmeer was geen hoogstaande wedstrijd, maar wel heel spannend. Van de eerste tot de laatste minuut! SSS’18 begon goed aan de wedstrijd.
Je kon meteen zien dat de gretigheid groot was en de inzet was meteen goed. Het had ook tot gevolg dat SSS’18 na 20 minuten een voorsprong kon nemen. Een aanval van Olympia’18 werd links achter onderbroken en de bal werd direct dwars over het veld naar rechts voor geplaatst waar Bas Joosten de bal heel gretig aannam en vrij voor de keeper plaatste hij de bal links van de keeper in het doel: 0-1. Dat gaf de ploeg vleugels en het spel was beter dan menig voorafgaande wedstrijd. SSS’18 ging er gemakkelijk voor zitten. SSS’18 trachtte de rijen te sluiten en Olympia bleef de bal rustig rondspelen. Wel was SSS’18 actief bij mogelijkheden voor de counter en het zo snel mogelijk ontrafelen van de Boxmeerse aanvallen, waardoor Olympia ’18 niet of nauwelijks in de aanval kwam en daarbij ook slordig was in het omgaan van eventuele kansen.

Toch was het in de 39e minuut Kas van den Bosch,die te veel vrijgelaten werd en daardoor toch de gelijkmaker kon scoren. Maar in diezelfde minuut was het weer SSS’18, dat via wederom Bas Joosten genadeloos kon toeslaan en weer stond SSS’18 voor: 1-2.

In de tweede helft kwam Sem Rongen in de ploeg ter vervanging van Tymo van de Pas,die eigenlijk geblesseerd al aan de wedstrijd begonnen was. SSS’18 was aan de tweede helft begonnen om te trachten deze voorsprong niet uit handen te geven en dat maakte de wedstijd niet mooier, maar wel spannender. In de 60e minuut raakte Cas Rutten geblesseerd en hij werd vervangen door Koen van Bree. Hij was het veld nog niet uit of scheidsrechter v.d.Ven liet de wedstrijd hervatten. Hij was vanmiddag niet de sterkste man. Er werden veel overtredingen gemaakt en er werd door de scheidsrechter te weinig daartegen opgetreden. Maar de wedstrijd werd alsmaar spannender. SSS’18 rook de overwinning en de inzet werd alleen maar groter en dat ging soms ten koste van de conditie. Ook Olympia voelde de nederlaag aan aankomen en zij kozen voor de lange bal, maar daar had SSS’18 grote mensen zoals Koen Voesten, Stan Venhuizen en Koen van Bree. Elke hoge bal werd terug gekopt en de blessures werden alsmaar talrijker en onbeholpener. Na 10 minuten langer spelen was het uiteindelijk SSS’18 dat de overwinning mee naar Overloon nam.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Albert Hendriks
  • Datum: dinsdag 15 november 2022