facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

De beste vloeren voor in je thuiskantoor

september 05, 2023

Thuiswerken of hybride werken is de nieuwe norm geworden, dus het inrichten van de ruimtes in onze huizen om er geweldige werkplekken van te maken is geen sinecure! Je thuiskantoor is je rustige ruimte, gemaakt voor diepe concentratie, belangrijke gesprekken en brainstormideeën. Hoewel het meubilair dat we kiezen en de technologie waarmee we werken cruciaal zijn, zal het je misschien verbazen als je weet dat je vloer net zo belangrijk is. De gietvloer prijs betalen raden we zeker aan aangezien deze vloer zeer geschikt is voor een thuiskantoor, maar dit geldt ook absoluut voor de onderstaande vloeren. 

Vinyl 

Vinylvloeren worden vaak vinylplaten genoemd omdat ze bestaan ​​uit grote, flexibele vellen die op schuim of vilt zitten om het zacht en een beetje sponsachtig onder de voeten te maken. Dit vloertype is uitstekend waterbestendig en wordt het meest gebruikt in badkamers en keukens vanwege de duurzaamheid en het aanpassingsvermogen. Het kan worden voorzien van reliëf en bedrukt in een grote verscheidenheid aan kleuren en esthetieken, waardoor het een van de meest veelzijdige vloerbedekkingen is die verkrijgbaar zijn. Kies tussen vinyl met houteffect, vinyl met tegeleffect of zelfs vinyl met patroon om wat persoonlijkheid toe te voegen aan je thuiskantoor.

Samengesteld hout

Samengesteld hout is de nieuwe neef van laminaatvloeren en massief houten vloeren, waarbij de beste eigenschappen van beide worden gecombineerd om een ​​nieuwe optie in de wereld te brengen. Dit vloertype is gemaakt van composietlagen met een laag echt hout erop en verlaagt de kosten van echt hout, terwijl het toch het visuele effect van echt hout geeft. Bewerkt hout is een van de beste opties voor mensen die prijsbewust zijn, maar ook geen concessies willen doen aan de stijl van hun thuiskantoor. Bewerkt hout heeft een veel sterkere kern dankzij de multiplexbasis, waardoor het duurzaam is en het waarschijnlijk niet zal buigen, kromtrekken of uit elkaar zal bewegen. 

Tapijt

Tapijt zorgt voor warmte, comfort en een heerlijk zacht gevoel onder je voeten. Het is een van de meest voorkomende vloeren die worden gebruikt in huizen in Nederland, waar we de warmte zoveel mogelijk binnen willen houden! Het kan in verschillende stijlen worden gemaakt, van traditionele tapijten in Berberstijl tot moderne en donzige fluwelen tapijten, die allemaal op verschillende manieren zijn gemaakt om ze hun onderscheidende stijl te geven. Hierdoor is er ook zeker een stijl beschikbaar die goed past bij je beton cire muren. Een tapijt van goede kwaliteit gaat lang mee – minimaal 10-15 jaar als het op de juiste manier wordt onderhouden.

Laminaat

Laminaatvloeren zijn een eigentijdse variant op traditionele houten vloeren, met veel verschillende afwerkingen om uit te kiezen, en sommige hebben zelfs waterbestendige eigenschappen, zodat je de look en feel van een houten vloer kunt hebben zonder de kwetsbaarheid van houten vloeren in een drukke gezinswoning. Het is duurzaam, eenvoudig te monteren en onderhoudsarm, waardoor het populair is in drukke gedeelde ruimtes zoals keukens, woonkamers en gangen. Thuiskantoren zijn doorgaans rustigere ruimtes, zoals slaapkamers; je thuiskantoor hoeft zich echter niet noodzakelijkerwijs in een aparte kamer te bevinden.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Twenty Four Webvertising
  • Bron artikel: Twenty Four Webvertising
  • Soort artikel: Reclame
Gepubliceerd in Ondernemend (reclame)


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..