facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

Wat je moet weten over de Fietsvierdaagse in Venray

augustus 10, 2023

De Fietsvierdaagse in Venray is een heerlijk fietsevenement dat jaarlijks plaatsvindt. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om de prachtige regio Noord-Limburg te verkennen terwijl ze genieten van het gezelschap van vrienden, familie en andere fietsliefhebbers. In dit artikel zullen we alles bespreken wat je moet weten over dit spannende vierdaagse fietsfestijn, van de startlocatie en routes tot accommodatie-opties en de juiste kleding om te  dragen (denk aan een sport top met bh). Lees er hier meer over!

Evenementenoverzicht

De Fietsvierdaagse in Venray is een leuk evenement waar je kunt fietsen van 25 tot en met 28 juli 2023. Het is gezellig en vriendelijk, dus je kunt mooie herinneringen maken met je familie en vrienden. Je kunt één, twee, drie of alle vier de dagen meefietsen, afhankelijk van wat je wilt en wanneer je tijd hebt.

Startlocatie en Inschrijving

Het evenement start en eindigt bij Hotel, Conferentie- en Partycentrum "De Witte Hoeve" in Venray.  Deze gunstige locatie maakt het voor deelnemers gemakkelijk om het evenement te bereiken en is een ideale keuze voor degenen die dichtbij het startpunt willen verblijven. Inschrijven voor de Fietsvierdaagse Venray 2023 is mogelijk tot 24 juli om 21:00 uur.

Fietsroutes

Gedurende de vier dagen van het evenement kunnen deelnemers genieten van verschillende fietsroutes die de landschappen van Noord-Limburg laten zien. De routes variëren in afstand en moeilijkheidsgraad, waardoor ze geschikt zijn voor fietsers van alle niveaus. Sommige routes leiden fietsers langs of in de buurt van de 33 meter hoge Uitkijktoren bij Wellerlooi, van waaruit ze een adembenemend uitzicht hebben over de Maasvallei. Bovendien is er op een van de dagen een speciale kinderroute van 18 kilometer in samenwerking met de IVN (Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid).

Accommodaties

Voor deelnemers die van buiten het gebied komen of de voorkeur geven aan een verblijf dichter bij het startpunt, zijn er verschillende accommodaties beschikbaar rondom Venray. Enkele van deze opties zijn RecreatieParc De Witte Vennen, Vakantiepark De Vers, Marina Resort Well en meer. Verblijven op deze locaties zorgt voor een comfortabele en ontspannen ervaring gedurende het evenement.

Redenen om mee te doen

De Fietsvierdaagse Venray biedt tal van redenen voor mensen om mee te doen. Of je nu op zoek bent naar een gevoel van vrijheid, wilt genieten van de schoonheid van de natuur, je fitheid wilt behouden of gewoon een leuke tijd wilt hebben met vrienden en familie, dit evenement biedt voor ieder wat wils. Veel deelnemers sluiten zich aan vanwege de gezelligheid en de mogelijkheid om kostbare momenten te delen met dierbaren terwijl ze door schilderachtige landschappen fietsen.

Welke kleding is het beste om te dragen tijdens de Fietsvierdaagse in Venray?

Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt die je lekker vindt zitten. Kies voor sport ondergoed en sportkleding die ademt en zweet goed afvoert, zodat je niet te warm wordt tijdens het fietsen. Een goede fietsbroek met een zachte laag zorgt voor extra gemak tijdens lange ritten. Neem ook een lichte jas of vest mee voor als het weer plotseling verandert. Het is slim om altijd een fietshelm te dragen om je hoofd te beschermen. Je schoenen moeten ook geschikt zijn om mee te fietsen, zoals fietsschoenen met een stevige zool die goed op de trappers passen. Met de juiste kleding kun je comfortabel en stijlvol genieten van de mooie routes van de Fietsvierdaagse in Venray.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Twenty Four Webvertising
  • Bron artikel: Twenty Four Webvertising
  • Soort artikel: Reclame
Gepubliceerd in Ondernemend (reclame)


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..